Handleidingen voor Allibert Toiletten

Hieronder staan alle modellen Allibert Toiletten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de ideale hoogte voor een toilet? Geverifieerd

De standaard hoogte van een toilet is ongeveer 40cm. Een staand toilet is vaak van deze hoogte en een hangend toilet kan zelf op een andere hoogte gemonteerd worden indien gewenst.

Ik vind dit nuttig (73) Lees meer

Er zit een barst in mijn keramisch toilet, kan ik deze blijven gebruiken? Geverifieerd

Een barst in een keramisch toilet betekent niet altijd dat deze vervangen dient te worden, maar vergt wel reparatie. Afhankelijk van de barst kan er op terwijn water doorheen komen, wat verdere schade aan het toilet of de vloer kan verzoorzaken.

Ik vind dit nuttig (69) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Allibert Keris Toilet
No%el Vanpoucke 27-07-2022
Waar vind ik de nodige beschrijving en uitleg ( foto ) binnenwerk Pack wc Keris ref VP004203 en waar vind ik de nodige wissel stukken


Allibert Keris Toilet
Handleiding Allibert Uno Toilet
dhondt_sonia 27-02-2021
of ik kleine of grote knop druk de waterbak gaat volledig leeg


Allibert Uno Toilet