Handleidingen voor SANI-wc-BROYEUR Toiletten

Hieronder staan alle modellen SANI-wc-BROYEUR Toiletten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de ideale hoogte voor een toilet? Geverifieerd

De standaard hoogte van een toilet is ongeveer 40cm. Een staand toilet is vaak van deze hoogte en een hangend toilet kan zelf op een andere hoogte gemonteerd worden indien gewenst.

Ik vind dit nuttig (73) Lees meer

Er zit een barst in mijn keramisch toilet, kan ik deze blijven gebruiken? Geverifieerd

Een barst in een keramisch toilet betekent niet altijd dat deze vervangen dient te worden, maar vergt wel reparatie. Afhankelijk van de barst kan er op terwijn water doorheen komen, wat verdere schade aan het toilet of de vloer kan verzoorzaken.

Ik vind dit nuttig (69) Lees meer

Laatste comments

Handleiding SANI-wc-BROYEUR Sani-digi 1 ECO Dual Flush Toilet
Auke Hartstra 22-02-2022
Beste Wij hebben een Sani-digi toilet en nu is de overloop stop of ontluchtingsstop aan het einde van de slang kapot. Waar kunnen we deze verkrijgen Mvgr Auke


SANI-wc-BROYEUR Sani-digi 1 ECO Dual Flush Toilet