Handleidingen voor Sanibroyeur Toiletten

Hieronder staan alle modellen Sanibroyeur Toiletten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de ideale hoogte voor een toilet? Geverifieerd

De standaard hoogte van een toilet is ongeveer 40cm. Een staand toilet is vaak van deze hoogte en een hangend toilet kan zelf op een andere hoogte gemonteerd worden indien gewenst.

Ik vind dit nuttig (73) Lees meer

Er zit een barst in mijn keramisch toilet, kan ik deze blijven gebruiken? Geverifieerd

Een barst in een keramisch toilet betekent niet altijd dat deze vervangen dient te worden, maar vergt wel reparatie. Afhankelijk van de barst kan er op terwijn water doorheen komen, wat verdere schade aan het toilet of de vloer kan verzoorzaken.

Ik vind dit nuttig (69) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toilet
Pieter van Veelen 17-07-2023
Dag, mijn Sani Compact 48 blijft water geven, constant een klein straaltje, zodat ik de kraan na gebruik steeds moet sluiten. Ontkalken met azijn heeft tot nu toe geen resultaat. Is er een oplossing?


Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toilet
Handleiding Sanibroyeur SANICOMPACT Star Toilet
Ad Ripmeester 07-06-2023
ik wil doorspoelen dus druk op de knop er komt water bij maar dan spoelhij niet door en komt er alleen weer opnieuw water bij


Sanibroyeur SANICOMPACT Star Toilet
Handleiding Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toilet
Päivi Fairchild 21-12-2022
Hallo, ik heb een nieuwe hoes nodig voor mijn saniCompact 43 zitje. Waar kan ik kopen of bestellen?


(Vertaald door Google)
Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toilet
Handleiding Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toilet
Pentti Eronen 10-11-2022
Ik heb een sani compact 48 toilet bij jullie gekocht, tot nu toe werkt het feilloos. Nu kwam er iets, dat geen water in beide richtingen pompte. Ik zou graag wat hulp willen waar het probleem zou kunnen zijn? WC is zogenaamd bij tweede gebruik, soms zwaar gebruik toen de kinderen klein waren. Ik heb wat snelle hulp nodig. Pentti [email protected]


(Vertaald door Google)
Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toilet
Handleiding Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toilet
Guido de wit 09-09-2021
Als ik de sanicompact wil ontkalken, sluit ik de watertoevoer af, doe ik een spoeling. Voeg dan ontkalker toe. Maar dat blijft dan in de pot staan en komt niet in de vermaler. Terwijl dat toch de bedoeling is? Doe ik iets niet goed?


Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toilet