HandleidingKwijt Log in

Handleiding IKEA CHILIPULVER Plantsensor

Handleiding voor je IKEA CHILIPULVER Plantsensor nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.57 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de IKEA CHILIPULVER Plantsensor vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de IKEA CHILIPULVER Plantsensor?
Ja Nee
43%
57%
37 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je IKEA CHILIPULVER Plantsensor. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met IKEA. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van IKEA CHILIPULVER Plantsensor in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk IKEA
Model CHILIPULVER
Categorie Plantsensoren
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.57 MB

Alle handleidingen voor IKEA Plantsensoren
Meer handleidingen voor Plantsensoren

Veelgestelde vragen over IKEA CHILIPULVER Plantsensor

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik mijn IKEA product het beste uit elkaar halen? Geverifieerd

IKEA geeft aan dat het uit elkaar halen van hun meubels het beste kan door de bouwtekening in omgekeerde volgorde uit te voeren.

Ik vind dit nuttig (17865) Lees meer

Ik mis een plug/schroef van mijn IKEA meubel, waar kan ik deze krijgen? Geverifieerd

In elke IKEA winkel is een wand te vinden waar u gratis extra schroeven, pluggen en ander klein bevestigingsmateriaal kunt pakken.

Ik vind dit nuttig (8689) Lees meer

Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn IKEA product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd

Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (1466) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de IKEA CHILIPULVER Plantsensor. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Silvia 26-09-2020
Ik heb de chilipulver in verschillende planten gedaan, als ik het niet in de diepte deed, zou het knipperen, totdat ik het in een orchidee deed om te weken en ik wilde controleren of het met de plant in onderdompeling stopte met kijken, na de onderdompelingstijd de chilipulver lijkt nog steeds 30 minuten te zijn verstreken. Het is defect? Wat is de reden?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (5)(Vertaald door Google)
Bego 23-10-2021
Wat is er met mij en vele andere gebruikers gebeurd. Niet dat de jouwe verkeerd is, dat lijken ze allemaal te zijn. Ik voel me bedrogen, het is ook zo dat niemand iets weggeeft en voor die prijs zal het niet hetzelfde werken als een andere die ik voor €12 heb die ik ergens anders heb gekocht

Ik vind dit nuttig (1)(Vertaald door Google)
Lola 11-03-2023
De mijne werkt perfect, ik weet alleen niet wat het rode lampje betekent. Ik weet dat de blauwe water nodig heeft

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4)(Vertaald door Google)
فلا 10-08-2022
Als ik nu de stenen plaats, doet de sensor alleen zijn licht aan en stopt niet, waarom?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (3)(Vertaald door Google)
begoña 23-10-2021
Ik heb het geld in tweeën gekocht of gegooid, bij een van hen stopt het sensorlampje niet met knipperen, zelfs niet als je het in een doorweekte pan of een glas water doet, terwijl het andere nooit aangaat, en dat komt niet door de batterij. Nutteloos product en geld weggegeven.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Mario Masella 21-09-2023
Die van mij werkt al een tijdje. Ik zou er graag meer willen kopen, maar het is niet meer beschikbaar, niet op voorraad. Jammer, erg handig voor kamerplanten die periodiek en niet elke dag water moeten krijgen of voor waterreservepotten. Het geeft aan wanneer de grond op diepte droog is. Optimaal.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Dagmar Všetečková 25-01-2024
Ik ben tevreden met de genoemde vochtigheidssensor, ik heb hem al heel lang, helaas maar één, en hij werkt bij mij perfect. Ik denk dat hij vooral geschikt is voor waterminnende planten. Ik wilde er al heel lang geleden nog eentje kopen, maar ik vergat telkens een ander assortiment te kopen. Is het nu nog te koop bij Ikea?, of zal het ooit bereikbaar zijn in de toekomst? bedankt voor het antwoord

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding IKEA CHILIPULVER Plantsensor

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën