HandleidingKwijt Log in

Handleiding IKEA CHILIPULVER Plantsensor

Handleiding voor je IKEA CHILIPULVER Plantsensor nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.57 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de IKEA CHILIPULVER Plantsensor vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit IKEA product?
Ja Nee
34%
66%
32 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik mijn IKEA product het beste uit elkaar halen? Geverifieerd
IKEA geeft aan dat het uit elkaar halen van hun meubels het beste kan door de bouwtekening in omgekeerde volgorde uit te voeren.

Ik vind dit nuttig (16333)
Ik mis een plug/schroef van mijn IKEA meubel, waar kan ik deze krijgen? Geverifieerd
In elke IKEA winkel is een wand te vinden waar u gratis extra schroeven, pluggen en ander klein bevestigingsmateriaal kunt pakken.

Ik vind dit nuttig (8053)
Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn IKEA product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd
Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (1239)

Praat mee over dit product

Silvia 26-09-2020
Ik heb de chilipulver in verschillende planten gedaan, als ik het niet in de diepte deed, zou het knipperen, totdat ik het in een orchidee deed om te weken en ik wilde controleren of het met de plant in onderdompeling stopte met kijken, na de onderdompelingstijd de chilipulver lijkt nog steeds 30 minuten te zijn verstreken. Het is defect? Wat is de reden?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4)(Translated by Google)
Bego 23-10-2021
Wat is er met mij en vele andere gebruikers gebeurd. Niet dat de jouwe verkeerd is, dat lijken ze allemaal te zijn. Ik voel me bedrogen, het is ook zo dat niemand iets weggeeft en voor die prijs zal het niet hetzelfde werken als een andere die ik voor €12 heb die ik ergens anders heb gekocht

Ik vind dit nuttig (1)(Translated by Google)
فلا 10-08-2022
Als ik nu de stenen plaats, doet de sensor alleen zijn licht aan en stopt niet, waarom?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2)(Translated by Google)
begoña 23-10-2021
Ik heb het geld in tweeën gekocht of gegooid, bij een van hen stopt het sensorlampje niet met knipperen, zelfs niet als je het in een doorweekte pan of een glas water doet, terwijl het andere nooit aangaat, en dat komt niet door de batterij. Nutteloos product en geld weggegeven.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding IKEA CHILIPULVER Plantsensor