IKEA LAGAN Koel-vries combinatie

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw IKEA LAGAN Koel-vries combinatie. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden. Bent u op zoek naar onderdelen voor uw product, kijk dan op onze uitgebreide onderdelenpagina voor het assortiment.

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.83 MB)

advertisement

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn IKEA product het beste uit elkaar halen?
IKEA geeft aan dat het uit elkaar halen van hun meubels het beste kan door de bouwtekening in omgekeerde volgorde uit te voeren.

Ik vind dit nuttig (984)
Ik mis een plug/schroef van mijn IKEA meubel, waar kan ik deze krijgen?
In elke IKEA winkel is een wand te vinden waar u gratis extra schroeven, pluggen en ander klein bevestigingsmateriaal kunt pakken.

Ik vind dit nuttig (646)
Mijn koel-vries combinatie maakt soms een borrelend geluid, is dat normaal?
Moderne koel-vries combinaties maken gebruik van een milieuvriendelijk koelmiddel. Tijdens het koelproces verandert dit middel in een gas, wat een borrelend en/of sissend geluid kan opleveren. Dit is volkomen normaal.

Ik vind dit nuttig (80)
Ik heb een nieuwe koel-vries combinatie gekocht, kan ik deze gelijk aanzetten?
Nee, de koel-vries combinatie moet eerst tenminste 4 uur rechtop staan voordat hij aangezet kan worden. Dit komt omdat de koelvloeistof eerst moet uitzakken.

Ik vind dit nuttig (12)
Hoe vaak moet ik mijn vriezer ontdooien?
Voor optimaal gebruik van de vriezer is het goed deze eens in de 3-6 maanden helemaal te ontdooien. IJsvorming in de vriezer zorgt voor minder ruimte en een hoger energieverbruik. Het ontdooiproces kan worden versneld door heet water in de lades te doen of bakken met heet water in de vriezer te plaatsen.

Ik vind dit nuttig (8)
Is het normaal dat er water- of ijsdruppels op de achterwand van mijn koelkast-vriescombinatie zitten?
Ja, dit is volstrekt normaal. Het vocht dat met de warme lucht of de warme producten in de koelkast-vriescombinatie komt slaat neer op de koudste delen, in dit geval de achterwand van de koelkast. Doordat de achterwand temperaturen onder het vriespunt moet bereiken, vriezen deze druppels van tijd tot tijd op. Tijdens de stilstandperiode van de koelkast-vriescombinatie ontdooien de druppels weer en zakken langs de achterwand naar beneden in het afvoergootje.

Ik vind dit nuttig (8)
Hoeveel ruimte moet ik vrijlaten tussen mijn koel-vries combinatie en de muur?
Om een goede ventilatie te garanderen is het verstandig om ten minste 5cm vrij te houden aan de zijkanten en achterkant van de koel-vries combinatie.

Ik vind dit nuttig (5)
Kan ik warm eten of drinken direct in de koelkast plaatsen?
Dit is niet wenselijk. De temperatuur in de koelkast zal stijgen en dit komt de andere spullen niet ten goede.

Ik vind dit nuttig (4)