IKEA PAX Kledingkast

Handleiding voor je IKEA PAX Kledingkast nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.95 MB)

advertisement

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de IKEA PAX Kledingkast vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit IKEA product?
Ja Nee
64%
36%
193 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik mijn IKEA product het beste uit elkaar halen? Geverifieerd
IKEA geeft aan dat het uit elkaar halen van hun meubels het beste kan door de bouwtekening in omgekeerde volgorde uit te voeren.

Ik vind dit nuttig (10570)
Ik mis een plug/schroef van mijn IKEA meubel, waar kan ik deze krijgen? Geverifieerd
In elke IKEA winkel is een wand te vinden waar u gratis extra schroeven, pluggen en ander klein bevestigingsmateriaal kunt pakken.

Ik vind dit nuttig (5406)
Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn IKEA product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd
Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (575)

Praat mee over dit product

Michelle 27-05-2020
Ik ben op zoek naar de handleiding van de IKEA Pax kast met lades aan de onderkant. Deze is niet meer verkrijgbaar bij Ikea.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (30)
Andreas 26-08-2020
Mijn plafond heeft een hoogte van 243cm. De pax kleerkast die ik wil heeft een hoogte van 236cm. Volgens de handleiding kan deze kast enkel gemonteerd worden met een plafondhoogte van minimum 244cm. Heeft er iemand daar ervaring mee en eventueel een oplossing voor dit probleem.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (29)
puck 24-11-2020
ikea geeft in de handleiding een opbouw optie weer waar je de kast niet op de grond hoeft op te bouwen. zo hoef je de kast niet te kantelen als hij in elkaar zit en heb je dus niet een plafondhoogte van 244 te hebben. wel heb je hier twee personen nodig op de kast op te bouwen

Ik vind dit nuttig (0)
NS 04-12-2019
Ik mist ondersteundplank van mijn PAX kasten met verhuizen... kan ik die apart kopen/ krijgen

beantwoord | Ik vind dit nuttig (13)
Niek 18-06-2020
Ik heb een pax kast van 3,50 m In het midden 2 delen van 1 meter en aan de buitenkanten 2 delen van 75 cm Hoe moet ik de schuifdeur rails koppelen? Ik heb een rails van 2 meter en van 1,50 mee gekregen, maar zie nergens hoe deze aan elkaar te koppelen.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (10)
Gery 25-06-2020
De achterwand van de Pax is wel genageld en die nagels krijg je er niet uit zonder die wand te beschadigen. Kan er iemand toveren ?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (6)
Joost 22-09-2020
1 mogelijkheid is om voorzichtig met een houtje en een hamer proberen via de andere kant de spijkertjes los te tikken. Dit lukte bij mij niet, de achterwand scheurde bij de spijkers. Tenslotte gelukt om met dunne platte schroevendraaier en een hamer de spijkers iets los wrikken. Vervolgens met een nijptang de spijkers eruit gekregen. De achterwand beschadigd wel iets aan de achterkant maar de voorkant is mooi gebleven. Wel een hele klus, zeker als er veel spijkertjes in zitten.

Ik vind dit nuttig (1)
Pim 16-05-2020
Bij de kast van 2 meter hoog zit de middelste scharnier niet in het midden. De middelste scharnier van de rechter deur zit 3 centimeter (1 gat) hoger dan het scharnier van de linker deur. Dat ziet er niet uit en je komt ook nog eens in de knoei met je plank die je over een veel groter gedeelte niet kan gebruiken. Na 15 minuten in de wacht: ja, dat is altijd zo.... Erg ontevreden!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2)
Anna S 18-07-2020
Ik had precies hetzelfde!

Ik vind dit nuttig (0)
Danny 16-11-2020
Ik wil een dressing plaatsen onder een schuine wand, is het gemakkelijk kasten in hoogte in te korten?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2)
M.Bisschop 15-07-2020
Ik wil een duidelijke beschrijving hoe ik de kastdeuren met 4 schanieren het best kan monteren

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Alex Heyvaert 21-10-2020
Ik probeer een Pax kleerkast te monteren , dat is ei zona gelukt ... enkel de voorste schuifdeur lukt ons niet . Voorste en achterste schuifdeur raken mekaar in het glijgedeelte. wat heb ik fout gedaan ?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Peter Rotterdam 15-11-2020
ik mis 2klein plank heemaal beneden

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Frederiek 03-01-2021
Na het monteren van de kast, dus inclusief scharnieren en deuren, is het niet mogelijk om de komplement planken op elk gewenste plek te monteren. Dat komt omdat de deuren dan “in de weg zitten”.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Yvonne gerraets 04-01-2021
Ik heb een vraag, hoe kan ik de schuifdeuren van mijn Pax kast Pax Hasvik afstellen? Ze hangen scheef aan de kast waardoor ze niet mooi sluiten.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Mirjam en Sjoerd 24-01-2021
We hebben 3 paxkasten zonder deuren. Ze staan nu los naast elkaar. Door een plint aan de muur staan ze net niet strak tegen elkaar. De plint is 1,5 cm diep. Iemand een goede tip om de kasten vast te zetten?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door IKEA.