IKEA VALGJORD Vaatwasser

Handleiding voor je IKEA VALGJORD Vaatwasser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.72 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de IKEA VALGJORD Vaatwasser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.

Bent u tevreden over dit IKEA product?
Ja Nee
17%
83%
6 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik mijn IKEA product het beste uit elkaar halen? Geverifieerd
IKEA geeft aan dat het uit elkaar halen van hun meubels het beste kan door de bouwtekening in omgekeerde volgorde uit te voeren.

Ik vind dit nuttig (6754)
Na afloop van het programma blijkt vaak dat het vakje in de vaatwasser met daarin de vaatwastablet niet is geopend, hoe kan dit? Geverifieerd
Vaak komt dit doordat er vaat in de vaatwasser staat die het vakje voor de tablet blokkeert. Let hier goed op bij het inruimen van de vaatwasser.

Ik vind dit nuttig (3933)
Ik mis een plug/schroef van mijn IKEA meubel, waar kan ik deze krijgen? Geverifieerd
In elke IKEA winkel is een wand te vinden waar u gratis extra schroeven, pluggen en ander klein bevestigingsmateriaal kunt pakken.

Ik vind dit nuttig (3472)
Kan ik keukenzout gebruiken in mijn vaatwasser? Geverifieerd
Nee, in keukenzout kunnen stoffen zitten die schadelijk zijn voor de vaatwasser.

Ik vind dit nuttig (1271)
De vaatwasser verwarmt het water niet meer, hoe komt dit? Geverifieerd
Hoogstwaarschijnlijk is het verwarmingselement defect. Zorg dat deze vervangen wordt. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (975)
Waar kan ik onderdelen vinden? Geverifieerd
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (576)
Moet ik de vaat eerst afspoelen voordat ik deze in de vaatwasser doe? Geverifieerd
Afspoelen is niet nodig maar grove, harde en vette etensresten dienen wel verwijderd te worden. Deze kunnen de afvoer op termijn verstoppen.

Ik vind dit nuttig (338)
Het programma van mijn IKEA vaatwasser start niet, hoe kan dit? Geverifieerd
Controleer of de stroomvoorziening van de vaatwasser werkt. Het kan ook zijn dat de deur van het apparaat niet goed dicht zit. Als dit niet de oorzaken zijn, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (316)
Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn IKEA product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd
Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (184)
Kan ik de vaatwasser openen terwijl deze bezig is? Geverifieerd
De meeste vaatwassers zijn uitgerust met een waterstop waardoor het programma direct stopt als de deur geopend wordt en er dus geen water uit komt. Bij sommige modellen kunnen hier op termijn problemen door ontstaan. Bij inbouwvaatwassers is het mogelijk dat wanneer de vaatwasser veel geopend wordt tijdens een programma er vochtschade ontstaat aan de omringende keukenkasten door de stoom die vrijkomt.

Ik vind dit nuttig (34)
Na afloop van het programma is het plastic vaak nog nat, maar de rest van de vaat niet. Hoe komt dit? Geverifieerd
Plastic geleid warmte slecht, waardoor de producten snel afkoelen. Het vocht dat erop achterblijft verdampt daarom minder goed dan bij bijvoorbeeld keramiek of metaal.

Ik vind dit nuttig (31)
Kan ik een vaatwasser aansluiten op een verlengsnoer? Geverifieerd
Apparaten die veel stroom gebruiken, zoals een vaatwasser, kunnen niet zomaar op elk verlengsnoer worden aangesloten. Bekijk wat het vermogen is van de vaatwasser, aangegeven in Watt, en of het verlengsnoer dit aankan. Er zijn verlengsnoeren met dikkere kabels die gemaakt zijn om grotere apparaten op aan te sluiten.

Ik vind dit nuttig (30)
Moet ik na afloop van het programma de vaatwasser open zetten of dicht laten om de vaat snel te laten drogen? Geverifieerd
Dit hangt af van het soort vaatwasser en de plaatsing van de vaatwasser. Sommige vaatwassers zijn uitgerust met een functie die de vaat na afloop van het programma droogt. In dat geval heeft het openzetten van de vaatwasser geen toegevoegde waarde. Bij inbouwvaatwassers is het mogelijk dat wanneer de vaatwasser veel geopend wordt tijdens een programma er vochtschade ontstaat aan de omringende keukenkasten door de stoom die vrijkomt.

Ik vind dit nuttig (24)
Is het een probleem als er krassen op het metaal aan de binnenkant van de vaatwasser zitten? Geverifieerd
De binnenkant van de meeste vaatwassers is van roestvrij staal en kan dus tegen krassen.

Ik vind dit nuttig (14)

Praat mee over dit product

19-02-2019
Vaatwasser droogt heel slecht. Wat doe ik niet goed?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Temporarily unavailable due to maintenance.
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door IKEA.