HandleidingKwijt Log in

Handleiding Innoliving INN-023 Gezichtssauna

Handleiding voor je Innoliving INN-023 Gezichtssauna nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.38 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Innoliving INN-023 Gezichtssauna vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Innoliving product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik een gezichtssauna elke dag gebruiken? Geverifieerd
Het is niet aan te raden een gezichtssauna elke dag te gebruiken. Zeer regelmatig gebruik kan leiden tot uitdroging en irritatie van de huid.

Ik vind dit nuttig (8)

Praat mee over dit product

Handleiding Innoliving INN-023 Gezichtssauna