Handleiding Innoliving INN-023 Gezichtssauna

Handleiding voor je Innoliving INN-023 Gezichtssauna nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

SAUNA VISO
INN-023
MANUALE D’USO
USER MANUAL
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.38 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Innoliving INN-023 Gezichtssauna vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Innoliving INN-023 Gezichtssauna?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Innoliving INN-023 Gezichtssauna. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Innoliving INN-023 Gezichtssauna. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Innoliving. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Innoliving INN-023 Gezichtssauna in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Innoliving
Model INN-023
Categorie Gezichtssauna's
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.38 MB

Alle handleidingen voor Innoliving Gezichtssauna's
Meer handleidingen voor Gezichtssauna's

Veelgestelde vragen over Innoliving INN-023 Gezichtssauna

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik een gezichtssauna elke dag gebruiken? Geverifieerd

Het is niet aan te raden een gezichtssauna elke dag te gebruiken. Zeer regelmatig gebruik kan leiden tot uitdroging en irritatie van de huid.

Ik vind dit nuttig (15) Lees meer
Handleiding Innoliving INN-023 Gezichtssauna

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën