Handleiding Inovalley 0098-N Bloeddrukmeter

Handleiding voor je Inovalley 0098-N Bloeddrukmeter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 100/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Mode d’emploi
Tensiomètre Poignet
Modèle 0098-N
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.29 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Inovalley 0098-N Bloeddrukmeter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Inovalley 0098-N Bloeddrukmeter?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Inovalley 0098-N Bloeddrukmeter. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Inovalley 0098-N Bloeddrukmeter. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Inovalley. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Inovalley 0098-N Bloeddrukmeter in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Inovalley
Model 0098-N
Categorie Bloeddrukmeters
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.29 MB

Alle handleidingen voor Inovalley Bloeddrukmeters
Meer handleidingen voor Bloeddrukmeters

Veelgestelde vragen over Inovalley 0098-N Bloeddrukmeter

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik heb net met een bloeddrukmeter mijn bloeddruk gemeten, maar wat is een goede bloeddruk om te hebben? Geverifieerd

Over het algemeen kan een bovendruk van rond de 120 en een onder druk van rond de 80 als gezond worden beschouwd. Mensen die ouder zijn dan 60 mogen een iets hogere bloeddruk hebben.

Ik vind dit nuttig (1222) Lees meer

Wat zijn bovendruk en onderdruk? Geverifieerd

Bij het meten van bloeddruk worden twee waarden aangegeven, de bovendruk en onderdruk. De bovendruk is de druk op de vaten bij het samentrekken van het hart en de onderdruk is de druk op de vaten wanneer het hart ontspant.

Ik vind dit nuttig (472) Lees meer
Handleiding Inovalley 0098-N Bloeddrukmeter