HandleidingKwijt Log in

Handleiding Intenso Media Stylist Digitale fotolijst

Handleiding voor je Intenso Media Stylist Digitale fotolijst nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.46 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Intenso Media Stylist Digitale fotolijst vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Intenso Media Stylist Digitale fotolijst?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Intenso Media Stylist Digitale fotolijst. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Intenso. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Intenso Media Stylist Digitale fotolijst in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Intenso
Model Media Stylist
Categorie Digitale fotolijsten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.46 MB

Alle handleidingen voor Intenso Digitale fotolijsten
Meer handleidingen voor Digitale fotolijsten

Veelgestelde vragen over Intenso Media Stylist Digitale fotolijst

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is een megapixel? Geverifieerd

Een megapixel (MP) staat gelijk aan een miljoen pixels. Megapixels worden onder andere gebruikt om de resolutie van een digitale camera of camcorder weer te geven. Zo heeft een camera die beeld produceert van 1280x960 pixels een resolutie van ongeveer 1,3MP. Hoewel er heel veel factoren zijn die de kwaliteit van het beeld beïnvloeden kan over het algemeen gezegd worden dat meer megapixels zorgen voor een beter beeld.

Ik vind dit nuttig (91) Lees meer

Waar staat SD voor? Geverifieerd

SD staat voor Secure Digital. SD kaarten zijn het standaard opslagmedium voor veel digitale camera's.

Ik vind dit nuttig (20) Lees meer

Mijn Intenso digitale fotolijst toont de bestanden van mijn USB-stick/SD-kaart niet, hoe kan dat? Geverifieerd

Een Intenso digitale fotolijst kan alleen bestanden lezen van opslagmedia die FAT32 geformatteerd zijn.

Ik vind dit nuttig (4) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Digitale fotolijsten. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Intenso Media Stylist Digitale fotolijst.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Intenso Media Stylist Digitale fotolijst. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

M und M 21-02-2023
Waarom zijn de foto's op de fotolijst niet verticaal maar horizontaal? Wat moet ik instellen om de afbeeldingen te draaien?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Intenso Media Stylist Digitale fotolijst

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën