HandleidingKwijt Log in

Handleiding Juiceman JM211 Sapcentrifuge

Handleiding voor je Juiceman JM211 Sapcentrifuge nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.78 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Juiceman JM211 Sapcentrifuge vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Juiceman JM211 Sapcentrifuge?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Juiceman JM211 Sapcentrifuge. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Juiceman. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Juiceman JM211 Sapcentrifuge in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Juiceman
Model JM211
Categorie Sapcentrifuges
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.78 MB

Alle handleidingen voor Juiceman Sapcentrifuges
Meer handleidingen voor Sapcentrifuges

Veelgestelde vragen over Juiceman JM211 Sapcentrifuge

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Moet ik het fruit eerst schillen voor ik het in de sapcentrifuge doe? Geverifieerd

Nee, over het algemeen kan fruit ongeschild in een sapcentrifuge. De schillen komen bij het pulp terecht. Het is wel verstandig om eventuele pitten uit het fruit te verwijderen.

Ik vind dit nuttig (98) Lees meer

Wat is het verschil tussen een sapcentrifuge en een citruspers? Geverifieerd

Een citruspers perst sap uit citrusvruchten die eerst gehalveerd dienen te worden en waarbij het pulp achterblijft in de vrucht. In een sapcentrifuge wordt een hele vrucht gedraaid en geperst door een zeef en de pulp opgevangen, wat een grotere hoeveelheid sap oplevert.

Ik vind dit nuttig (91) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Sapcentrifuges. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Juiceman JM211 Sapcentrifuge.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Juiceman JM211 Sapcentrifuge. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Juiceman JM211 Sapcentrifuge

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën