JYSK Hovborg Fauteuil

Handleiding voor je JYSK Hovborg Fauteuil nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4,79 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de JYSK Hovborg Fauteuil vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit JYSK product?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik mijn JYSK product het beste uit elkaar halen? Geverifieerd
JYSK geeft aan dat het uit elkaar halen van hun meubels het beste kan door de bouwtekening in omgekeerde volgorde uit te voeren.

Ik vind dit nuttig (476)
Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn JYSK product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd
Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (77)

Praat mee over dit product

Pieter de Jong 13-03-2020
Ben niet tevreden over de hovborg massagestoel. Zit wel goed maar het kunstleer begin na enkele maanden te scheren.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Regina Schipper 20-05-2020
Ik zou willen weten of er magneten in de hovborg stoel zitten. Ik draag een icd. en mag niet met magnetische elekectrode in aanraking komen.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Regina Schipper 20-05-2020
Ik zou willen weten of er magneten in de hovborg stoel zitten. Ik draag een icd. en mag niet met magnetische elekectrode in aanraking komen.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door JYSK.