Handleiding Kärcher 520 M Hogedrukreiniger

Handleiding voor je Kärcher 520 M Hogedrukreiniger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 3 veelgestelde vragen, 9 comments en heeft 36 stemmen met een gemiddelde score van 81/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

5.959-437 04/02
520 M
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.44 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Kärcher 520 M Hogedrukreiniger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Kärcher 520 M Hogedrukreiniger?
Ja Nee
81%
19%
36 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Kärcher 520 M Hogedrukreiniger. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Marcus Regis 18-08-2022
Hoe kom ik aan een reparatieset en reserveonderdelen voor mijn Karcher 520M?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (16) (Vertaald door Google)
Staszek C 12-05-2023
Hallo, ik heb een vraag over Karcher model 5.20M. Wat is de juiste werkpositie van deze wasmachine, horizontaal (ik denk dat het de juiste is) of verticaal? Antwoord, bedankt.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (16) (Vertaald door Google)
Fulano de tal 04-07-2022
Waar is de bout van de 520 M versnellingsventilator geïnstalleerd?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (7) (Vertaald door Google)
EDGARD PEREIRA 18-02-2024
Ik heb een Karcher 520 M drukmachine, die druk heeft verloren. Ik wil de kit kopen om enkele onderdelen te vervangen. Wat moet ik doen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (6) (Vertaald door Google)
Fulano de tal 04-07-2022
Waar is de ventilatorbout van de 520 M hogedrukreiniger geïnstalleerd?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4) (Vertaald door Google)
H.Hoffmann 21-03-2024
Kärcher 520 M in de herfst goed geparkeerd, de hogedrukreiniger startte niet ondanks de juiste stroomvoorziening, kunnen jullie mij helpen? Bedankt en groeten

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4) (Vertaald door Google)
Karcher 08-11-2023
Hoeveel olie zit er in het carter?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (3) (Vertaald door Google)
Schilder 12-05-2024
Welke ecobooster kan ik voor karcher 520 m gebruiken je hebt namelijk de k3 K4 en k7

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
GABALDON ALAIN 10-07-2024
Ik ben kapot, ik zet de schakelaar in de aan-stand en hij start niet. Door heel hard verticaal op deze knop te drukken start de motor.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Kärcher 520 M Hogedrukreiniger. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Karcher. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Kärcher 520 M Hogedrukreiniger in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Karcher
Model 520 M
Categorie Hogedrukreinigers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.44 MB

Alle handleidingen voor Kärcher Hogedrukreinigers
Meer handleidingen voor Hogedrukreinigers

Veelgestelde vragen over Kärcher 520 M Hogedrukreiniger

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik mijn hogedrukreiniger gebruiken om mijn auto mee te wassen? Geverifieerd

Ja dat kan. Houd de hogedrukreiniger wel op mininaal 20 centimeter van de auto en gebruik een druk van maximaal 110 Bar.

Ik vind dit nuttig (822) Lees meer

Hoe bewaar ik een hogedrukreiniger tijdens de winter? Geverifieerd

Een hogedrukreiniger is een product met onderdelen waar water doorheen loopt. Laat hem voor opslag dus altijd helemaal leeglopen om vorstschade te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat er geen vorstschade plaatsvindt, kun je een hogedrukreiniger het beste op een vorstvrije plek bewaren.

Ik vind dit nuttig (197) Lees meer

Waar staat PSI voor? Geverifieerd

PSI staat voor Pound per Square Inch, wat de hoeveelheid druk aangeeft. Hoe meer PSI een hogedrukreiniger kan leveren, hoe krachtiger het kan reinigen.

Ik vind dit nuttig (197) Lees meer
Handleiding Kärcher 520 M Hogedrukreiniger

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën