Handleidingen voor Russell Hobbs Eierkokers

Hieronder staan alle modellen Russell Hobbs Eierkokers waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe lang moeten eieren koken? Geverifieerd

Dit hangt af van hoe hard het ei gekookt dient te worden en hoe groot het ei precies is. Over het algemeen kan gezegd worden dat voor zachtgekookte eieren 3-4 minuten kooktijd nodig is, voor halfzachte eieren 5-6 minuten en voor hardgekookte eieren 8-10 minuten. De resultaten kunnen verschillen per merk en model eierkoker.

Ik vind dit nuttig (508) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Russell Hobbs 14048-56 Eierkoker
Sarah 10-06-2020
Ik ben de maatbeker/eierprikker voor mijn Russell Hobbs Egg Cooker model 14048-56 kwijt. Weet je of ik een reserve kan kopen? of welke maat water doe ik in het fornuis. Bij voorbaat dank.


(Vertaald door Google)
Russell Hobbs 14048-56 Eierkoker
Handleiding Russell Hobbs 14048-56 Eierkoker
Birgit Stelter 15-04-2020
Helaas ben ik de maatbeker kwijt, kunt u mij informatie geven over de hoeveelheid water voor zachtgekookte eieren? Heel erg bedankt.


(Vertaald door Google)
Russell Hobbs 14048-56 Eierkoker