Handleidingen voor SilverCrest Inkookpannen

Hieronder staan alle modellen SilverCrest Inkookpannen waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het modelnummer van mijn SilverCrest product? Geverifieerd

Hoewel sommige SilverCrest producten een alternatief modelnummer hebben, zijn ze allemaal voorzien van een IAN nummer waarmee het product te indentificeren is.

Ik vind dit nuttig (3343) Lees meer

Laatste comments

Handleiding SilverCrest IAN 365675 Inkookpan
Edith Glatz 06-01-2024
Helaas kreeg ik de inmaakmachine terug (nadat ik deze had verborgen) zonder het inmaakrooster (punt 4 in de handleiding). Het raster is niet meer te vinden. Kunt u het inmaakrooster nabestellen en hoeveel kost dit?


(Vertaald door Google)
SilverCrest IAN 365675 Inkookpan
Handleiding SilverCrest SEAD 1800 B1 Inkookpan
Štefan Bobek, Ing. 30-08-2023
Na het instellen van de temperatuur en de kooktijd en het inschakelen begon de pot normaal te verwarmen, het display was verlicht en de temperatuur steeg. Na een paar minuten en een temperatuur van ongeveer 67 graden ging de achtergrondverlichting uit, en een paar minuten later het hele apparaat. Er was geen manier om het aan te zetten, ik moest de verbinding met het netwerk verbreken en een tijdje wachten, ongeveer 15 minuten. Vervolgens kon de pot volgens de instructies worden ingesteld en aangezet, maar na een paar minuten ging de achtergrondverlichting weer uit en later de hele pot. Er zat voldoende water in de pot, ongeveer 10 cm. Het is alsof de thermische beveiliging wordt uitgeschakeld.


(Vertaald door Google)
SilverCrest SEAD 1800 B1 Inkookpan
Handleiding SilverCrest IAN 89015 Inkookpan
Iulia 17-05-2023
Hoeveel kost de inmaakmachine? En waar kan ik bestellen?


(Vertaald door Google)
SilverCrest IAN 89015 Inkookpan
Handleiding SilverCrest SEAD 1800 B1 Inkookpan
Pavel Babos 20-08-2022
Ik heb een snelkookpan gekocht en na twee zekeringen licht het display niet op en werkt niets


(Vertaald door Google)
SilverCrest SEAD 1800 B1 Inkookpan
Handleiding SilverCrest SEAD 1800 B1 Inkookpan
Dana K 16-09-2021
We laten de pot niet toe. Er was echter een klein mysterie tijdens het laatste inblikken: aan de rechterkant van het display, terwijl de minuten tikten, verscheen een pot-pictogram, waarin het niveau fluctueerde en de minuten niet aftelden.Nooit eerder was dit gebeurd. In de handleiding vond ik daar niets over terug.


(Vertaald door Google)
SilverCrest SEAD 1800 B1 Inkookpan