Kidde 2SF23/9HIR Rookmelder

Handleiding voor je Kidde 2SF23/9HIR Rookmelder nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.43 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Kidde 2SF23/9HIR Rookmelder vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.

Bent u tevreden over dit Kidde product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waar moet ik mijn rookmelder ophangen? Geverifieerd
Dit verschilt per situatie, maar in een woning is het aan te raden op elke verdieping ten minste 1 rookmelder te plaatsen. Doe dit het liefst op gangen waar kamers op uit komen en niet direct naast een keuken of badkamer. Houd ook altijd tenminste 30 centimeter ruimte tussen een rookmelder en een lamp.

Ik vind dit nuttig (162)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Kidde.