Handleidingen voor Joie Autostoeltjes

Hieronder staan alle modellen Joie Autostoeltjes waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kunnen Isofix autostoeltjes in auto’s zonder Isofix geplaatst worden? Geverifieerd

De meeste op de markt verkrijgbare Isofix autostoeltjes hebben naast een voertuigspecifieke goedkeuring ook een universele goedkeuring voor bevestiging met autogordels. Hiermee is het mogelijk het zitje met gordels te bevestigen in de auto. Raadpleeg hiervoor de handleiding van het autostoeltje. Er zijn echter ook autostoeltjes met Isofix die niet met de autogordels vastgezet kunnen of mogen worden.

Ik vind dit nuttig (724) Lees meer

Wat is de veiligste plek om het autostoeltje te plaatsen? Geverifieerd

Dit hangt voor een deel af van de auto, maar over het algemeen is het midden van de achterbank de veiligste plek om een autostoeltje te plaatsen. Zo is het kind zo ver mogelijk van alle kanten af en dus het best beschermd in het geval van een ongeluk. Dit geldt echter als er een volledige 3-punts gordel beschikbaar is. Als er midden achter alleen een oudere 2-punts gordel is dan is het veiliger om de plaatsen aan het raam te gebruiken.

Ik vind dit nuttig (644) Lees meer

Kan ik het autostoeltje ook in het vliegtuig gebruiken? Geverifieerd

Er zijn geen internationale regels met betrekking tot het gebruik van autostoeltjes in het vliegtuig. Afhankelijk van het model kan een autostoeltje hier wel geschikt voor zijn. Of het is toegestaan hangt af van de luchtvaartmaatschappij. Neem altijd van tevoren contact op met de luchtvaartmaatschappij om dit te verifiëren.

Ik vind dit nuttig (217) Lees meer

Kunnen Isofix autostoeltjes in alle auto’s met Isofix geplaatst worden? Geverifieerd

Nee, er zijn universele Isofix autostoeltjes en niet-universele Isofix aurostoeltjes. Een niet-universeel Isofix-zitje mag alleen gebruikt worden in de daarvoor bestemde auto's. Bij het zitje is een typelijst meegeleverd waarop de typen auto's staan vermeld waarin het zitje gebruikt kan worden. Een universeel stoeltje mag alleen gebruikt worden in een auto die voorzien is van Isofix en een Top Tether bevestigingspunt.

Ik vind dit nuttig (167) Lees meer

Hoe lang mag mijn kind in een autostoeltje zitten? Geverifieerd

Laat je kindje maximaal 1,5 tot 2 uur per dag in het autostoeltje zitten. Op veel moderne kinderwagens is het mogelijk het autostoeltje te plaatsen, zodat je je kindje snel en makkelijk kunt vervoeren. Houd ook in dat geval maximaal 1,5 tot 2 uur in totaal per dag aan.

Ik vind dit nuttig (158) Lees meer

Wat is Isofix? Geverifieerd

Isofix is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor de bevestiging van autostoeltjes in auto's. In de auto bevinden zich de Isofix bevestigingsbeugels. De beugels bevinden zich tussen de rugleuning en het zitvlak van de achterbank en zijn verbonden met de carrosserie van de auto. Het Isofix-zitje zelf is voorzien van grijphaken die eenvoudig vastgeklikt worden in de Isofix bevestigingsbeugels.

Ik vind dit nuttig (157) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Joie Stages Autostoeltje
Luis Delgado 27-11-2023
Goedemorgen, Ik heb een ongeluk gehad waarbij het babyzitje vastzat met de gordels en de verzekeringsmaatschappij wil het stoeltje niet betalen. Wat moet ik doen omdat bepaalde handleidingen van andere merken waarschuwen voor het vervangen ervan, wat moet ik doen?


(Vertaald door Google)
Joie Stages Autostoeltje
Handleiding Joie Every Stage FX Signature Autostoeltje
Marie-Cécile Vaissiere 29-07-2023
stoel handleiding


(Vertaald door Google)
Joie Every Stage FX Signature Autostoeltje
Handleiding Joie Spin 360 Autostoeltje
François I 13-03-2023
Hallo Hoe de basis opvouwen om de stoel terug in de doos te plaatsen? Dankjewel


(Vertaald door Google)
Joie Spin 360 Autostoeltje
Handleiding Joie Stages Autostoeltje
Evi 16-12-2022
Hoe kan ik de bandjes groter maken?


(Vertaald door Google)
Joie Stages Autostoeltje
Handleiding Joie Stages Autostoeltje
Domi 17-10-2022
Harnassen losmaken?


(Vertaald door Google)
Joie Stages Autostoeltje