Handleidingen voor Beurer Borstkolven
Hieronder staan alle modellen Beurer Borstkolven waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.
Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.
Veelgestelde vragen
Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.
Is het mogelijk een tweedehands borstkolf te gebruiken? Geverifieerd
Als het mogelijk is om de onderdelen waar de melk doorheen gaat te ontsmetten, bijvoorbeeld door deze te koken, dan kan een tweedehands borstkolf gebruikt worden. In elk ander geval is het niet hygiënisch en niet aan te raden.
Ik vind dit nuttig (60) Lees meerWat is het verschil tussen een borstkolf met een open en een gesloten systeem? Geverifieerd
Bij borstkolven met een gesloten systeem, komt de melk niet in aanraking met het mechanisme en gaat direct naar het reservoir. Bij een open systeem gaat de melk eerst door de borstkolf heen voordat het in het reservoir komt. Een gesloten systeem is daarom hygiënischer en vergt minder reiniging.
Ik vind dit nuttig (21) Lees meerHoe lang kan ik moedermelk bewaren? Geverifieerd
Dit hangt af van waar de moedermelk bewaard wordt. Bij kamertemperatuur blijft deze 5-10 uur goed. In de koelkast kan de melk 5 dagen bewaard worden en in de vriezer 3 maanden. In de diepvries blijft moedermelk 3-6 maanden goed. Na opwarmen kan de melk nog 1 uur gebruikt worden. Wanneer de moedermelk zuur ruikt is deze waarschijnlijk niet goed meer.
Ik vind dit nuttig (20) Lees meer
(Vertaald door Google)
Beurer BY 40 Borstkolf