Handleidingen voor Kinderwagens

Hieronder staan alle merken Kinderwagens waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zijn de voor- en nadelen van luchtbanden onder een kinderwagen? Geverifieerd

Het grootste voordeel van luchtbanden onder een kinderwagen is dat ze erg comfortabel zijn voor het kindje en voor degene die de kinderwagen bestuurt. Luchtbanden zorgen voor veel demping op een ongelijke ondergrond zoals het bos en het strand. Een nadeel van luchtbanden is dat ze lek kunnen gaan.

Ik vind dit nuttig (232) Lees meer

Wat zijn de voor- en nadelen van foambanden onder de kinderwagen? Geverifieerd

Het grote voordeel van foambanden is dat deze niet lek kunnen gaan. Foambanden geven wat minder demping dan luchtbanden, maar zijn comfortabeler dan massieve banden. Bij veel modellen moderne kinderwagens wordt een combinatie gebruikt van massieve banden voor en foambanden achter. waardoor de wagen zeer wendbaar is en comfortabel rijdt.

Ik vind dit nuttig (142) Lees meer

Wat zijn de voor- en nadelen van massieve banden onder de kinderwagen? Geverifieerd

Massieve voorbanden zorgen voor een goede wendbaarheid van de kinderwagen. Een nadeel van massieve banden onder de kinderwagen is dat deze minder dempen en derhalve minder comfortabel zijn dan lucht- of foambanden.

Ik vind dit nuttig (137) Lees meer

Welke kinderwagen is het beste voor een pasgeboren baby? Geverifieerd

Voor een pasgeboren baby is het vooral belangrijk dat hij plat kan liggen. Dit helpt het vermogen om te ademen en de ontwikkeling van de longen.

Ik vind dit nuttig (29) Lees meer

Tot welke leeftijd gebruik jij een kinderwagen? Geverifieerd

Over het algemeen wordt een kinderwagen tot 36 maanden (3 jaar) gebruikt.

Ik vind dit nuttig (23) Lees meer