Handleidingen voor Sterilisators

Hieronder staan alle merken Sterilisators waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik steriliseer de flessen elke dag, maar toch blijven er melkresten achter. Hoe kan dat? Geverifieerd

Was de flessen altijd af alvorens deze te steriliseren. Een sterilisator werkt bacteriedodend, maar is geen alternatief voor de afwasborstel of vaatwasser.

Ik vind dit nuttig (92) Lees meer

Hoe vaak moet ik mijn sterilisator ontkalken? Geverifieerd

Wanneer de sterilisator regelmatig wordt gebruikt, moet deze minimaal één keer per vier weken worden ontkalkt, afhankelijk van de waterkwaliteit in uw specifieke gebied.

Ik vind dit nuttig (22) Lees meer

De onderkant van mijn sterilisator is bruin geworden, wat moet ik doen? Geverifieerd

Dit is waarschijnlijk kalkaanslag en een teken dat u uw sterilisator moet ontkalken. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke sterilisator om te zien hoe u uw model kunt ontkalken.

Ik vind dit nuttig (15) Lees meer

Kan ik een fles na sterilisatie handmatig drogen? Geverifieerd

Nee, dit wordt niet aanbevolen. Het water dat op de fles achterblijft is steriel en bevat geen bacteriën. Door de fles handmatig te drogen komen er nieuwe bacteriën bij, waardoor de fles niet meer steriel is.

Ik vind dit nuttig (6) Lees meer