Handleiding Leen Bakker Lidia Vitrinekast

Handleiding voor je Leen Bakker Lidia Vitrinekast nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

EAN:
publicatie
datum: | date de publication:
versie
: | version:
Leen Bakker Nederland BV
Postbus 43, 4940 AA Raamsdonksveer, Nederland
Tel. +31 (0)162 58 31 00
Buffetkast Lidia - eikenkleur -
162x102x43 cm
Buffetkast Lidia - eikenkleur
Buffet Lidia - couleur chêne
artikelnummer: | numéro d’article: 10604065
1
06-03-2019
8024963391540
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.9 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Leen Bakker Lidia Vitrinekast vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Leen Bakker Lidia Vitrinekast?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Leen Bakker Lidia Vitrinekast. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Leen Bakker Lidia Vitrinekast. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Leen Bakker. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Leen Bakker Lidia Vitrinekast in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Leen Bakker
Model Lidia
Categorie Vitrinekasten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.9 MB

Alle handleidingen voor Leen Bakker Vitrinekasten
Meer handleidingen voor Vitrinekasten

Veelgestelde vragen over Leen Bakker Lidia Vitrinekast

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn Leen Bakker product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd

Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (50) Lees meer
Handleiding Leen Bakker Lidia Vitrinekast

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën