Handleiding Livoo SA109 Zeepdispenser

Handleiding voor je Livoo SA109 Zeepdispenser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

User manual
WWW.LIVOO.FR
Reference: SA109
Version: 1.4
Language: English
Soap dispenser with
infrared sensor
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.57 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Livoo SA109 Zeepdispenser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Livoo SA109 Zeepdispenser?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Livoo SA109 Zeepdispenser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Livoo SA109 Zeepdispenser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Livoo. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Livoo SA109 Zeepdispenser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Livoo
Model SA109
Categorie Zeepdispensers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.57 MB

Alle handleidingen voor Livoo Zeepdispensers
Meer handleidingen voor Zeepdispensers

Veelgestelde vragen over Livoo SA109 Zeepdispenser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe lang moet ik mijn handen wassen? Geverifieerd

Voor een optimaal resultaat is het het beste om je handen ten minste 20 seconden lang te wassen.

Ik vind dit nuttig (35) Lees meer
Handleiding Livoo SA109 Zeepdispenser

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën