Lloyd LP12TN Airconditioner

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Lloyd LP12TN Airconditioner. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

1,5,,2018-12-11 20:15:30

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Lloyd product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik de filters van mijn airconditioner vervangen of schoonmaken?
Het is aan te raden de filters van de airconditioner 4 keer per jaar te controleren. Vervuilde filters kunnen met een stofzuiger uitgezogen worden of, afhankelijk van het type, gewassen worden. Tijdens jaarlijks onderhoud dient een professional te bepalen of de filters aan vervanging toe zijn.

Ik vind dit nuttig (483)
Waar staat BTU voor?
BTU staat voor British Thermal Unit. Dit is een eenheid voor koelend vermogen.

Ik vind dit nuttig (75)
Wat is R-410A?
R-410A is een koelmiddel dat wordt gebruikt in apparaten die koelen tot 0°C, zoals koelkasten en airconditioners. Het is de vervanger van oudere koelmiddelen en brengt geen schade toe aan de ozonlaag.

Ik vind dit nuttig (8)
Kan ik mijn mobiele airconditioner in een kastje plaatsen om hem uit zicht te houden?
Nee, absoluut niet. Een mobiele airconditioner heeft ruimte nodig voor de aanvoer en afvoer van verse lucht. In een te kleine ruimte kan het apparaat oververhitten.

Ik vind dit nuttig (2)
Wat is de beste plaats om de binnenunit van een split-type airconditioner te plaatsen?
Dit hangt af van de ruimte, maar over het algemeen kunnen de volgende regels aangehouden worden. Zorg dat de verspreiding van lucht niet belemmerd wordt. Zorg dat de plek toegankelijk is voor onderhoud. Zorg dat de unit op minimaal 2 meter hoogte geplaatst wordt.

Ik vind dit nuttig (0)