Handleiding Losi Desert Buggy XL Radiobestuurbare auto

Handleiding voor je Losi Desert Buggy XL Radiobestuurbare auto nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 100/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Instruction Manual // Bedienungsanleitung // Manuel d’utilisation // Manuale di Istruzioni
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 38.1 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Losi Desert Buggy XL Radiobestuurbare auto vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Losi Desert Buggy XL Radiobestuurbare auto?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Losi Desert Buggy XL Radiobestuurbare auto. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Losi Desert Buggy XL Radiobestuurbare auto. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Losi. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Losi Desert Buggy XL Radiobestuurbare auto in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Losi
Model Desert Buggy XL
Categorie Radiobestuurbare auto's
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 38.1 MB

Alle handleidingen voor Losi Radiobestuurbare auto's
Meer handleidingen voor Losi

Handleiding Losi Desert Buggy XL Radiobestuurbare auto

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën