Handleiding Megatech MTC8209 Radiobestuurbare helikopter

Handleiding voor je Megatech MTC8209 Radiobestuurbare helikopter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 100/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Entire contents © 2003 Megatech
MTC8209 ORANGE
MTC8209 ORANGE
MTC8210 GREEN
MTC8210 GREEN
HeliChopper Manual.indd 1 10/14/2003, 12:37:29 PM
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.85 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Megatech MTC8209 Radiobestuurbare helikopter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Megatech MTC8209 Radiobestuurbare helikopter?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Megatech MTC8209 Radiobestuurbare helikopter. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Megatech MTC8209 Radiobestuurbare helikopter. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Megatech. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Megatech MTC8209 Radiobestuurbare helikopter in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Megatech
Model MTC8209
Categorie Radiobestuurbare helikopters
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.85 MB

Alle handleidingen voor Megatech Radiobestuurbare helikopters
Meer handleidingen voor Radiobestuurbare helikopters

Handleiding Megatech MTC8209 Radiobestuurbare helikopter

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën