Handleiding Metronic 498155 Satellietschotel

Handleiding voor je Metronic 498155 Satellietschotel nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.45 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Metronic 498155 Satellietschotel vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Metronic product?
Ja Nee
0%
100%
5 stemmen

Praat mee over dit product

KERVELLA Florence 03-07-2019
Hallo ! Ik kocht dit gerecht door de verkoper van Leroy Merlin te vertrouwen, Thuis aangekomen, ik wilde het monteren (ik wijs erop dat ik een klusjesman ben), ik heb de 2 grootste voor de schaal gezet om het op het witte plastic gedeelte te schroeven , tot nu toe is alles in orde, maar verder, ik merk dat er in de plastic zak slechts 2 schroeven zitten in plaats van de 4 aangegeven, wat te doen, ik heb het gekocht vanaf 55 km van huis

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Metronic 498155 Satellietschotel