Handleiding Metronic 498155 Satellietschotel

Handleiding voor je Metronic 498155 Satellietschotel nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 1 comment en heeft 6 stemmen met een gemiddelde score van 0/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.45 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Metronic 498155 Satellietschotel vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Metronic 498155 Satellietschotel?
Ja Nee
0%
100%
6 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Metronic 498155 Satellietschotel. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

KERVELLA Florence 03-07-2019
Hallo ! Ik kocht dit gerecht door de verkoper van Leroy Merlin te vertrouwen, Thuis aangekomen, ik wilde het monteren (ik wijs erop dat ik een klusjesman ben), ik heb de 2 grootste voor de schaal gezet om het op het witte plastic gedeelte te schroeven , tot nu toe is alles in orde, maar verder, ik merk dat er in de plastic zak slechts 2 schroeven zitten in plaats van de 4 aangegeven, wat te doen, ik heb het gekocht vanaf 55 km van huis

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Metronic 498155 Satellietschotel. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Metronic. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Metronic 498155 Satellietschotel in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Metronic
Model 498155
Categorie Satellietschotels
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.45 MB

Alle handleidingen voor Metronic Satellietschotels
Meer handleidingen voor Satellietschotels

Handleiding Metronic 498155 Satellietschotel

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën