Handleiding Micromaxx MD 16472 Stoomreiniger

Handleiding voor je Micromaxx MD 16472 Stoomreiniger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 4 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Dampfreiniger
Balai vapeur
Stoomreiniger
micromaxx
®
MD 16472
Bedienungsanleitung
Mode d‘emploi
Handleiding
11/2015
16472 eCommerce Cover RC1.indd Alle Seiten16472 eCommerce Cover RC1.indd Alle Seiten 10.06.2015 13:11:5110.06.2015 13:11:51
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.99 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Micromaxx MD 16472 Stoomreiniger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Micromaxx MD 16472 Stoomreiniger?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Micromaxx MD 16472 Stoomreiniger. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Micromaxx MD 16472 Stoomreiniger. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Micromaxx. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Micromaxx MD 16472 Stoomreiniger in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Micromaxx
Model MD 16472
Categorie Stoomreinigers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.99 MB

Alle handleidingen voor Micromaxx Stoomreinigers
Meer handleidingen voor Stoomreinigers

Veelgestelde vragen over Micromaxx MD 16472 Stoomreiniger

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik een stoomreiniger ook gebruiken op houten vloeren zoals laminaat? Geverifieerd

Ja, maar houten vloeren zijn wel kwetsbaarder dan bijvoorbeeld tegels. Zet de stoomreiniger op een lage stand en gebruik een doek om schade te voorkomen.

Ik vind dit nuttig (344) Lees meer

Mijn stoomreiniger genereert heel weinig stoom, wat kan ik doen? Geverifieerd

Controleer eerst het waterreservoir om te zien of er voldoende water is. Een andere reden voor een verminderde stoomproductie kan kalkaanslag zijn. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke stoomreiniger om te zien hoe u uw model kunt ontkalken.

Ik vind dit nuttig (22) Lees meer

Ik kan de stoomknop/-hendel niet indrukken, hoe komt dat? Geverifieerd

Sommige stoomreinigers hebben een kinderslot. Als deze geactiveerd is, werkt de stoomknop of hendel niet. Schakel het kinderslot uit om de stoomreiniger te gebruiken.

Ik vind dit nuttig (19) Lees meer

Kan ik wasmiddelen of andere chemicaliën gebruiken in een stoomreiniger? Geverifieerd

Nee, schoonmaakmiddelen of andere chemicaliën kunnen de stoomreiniger beschadigen en in veel gevallen vervalt de garantie op het product.

Ik vind dit nuttig (5) Lees meer
Handleiding Micromaxx MD 16472 Stoomreiniger

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën