Miomare IAN 67114 WC-bril

Handleiding voor je Miomare IAN 67114 WC-bril nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.11 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Miomare IAN 67114 WC-bril vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.

Bent u tevreden over dit Miomare product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een houten en een kunststof WC-bril? Geverifieerd
Houten WC-brillen zijn zwaarder en voelen steviger. Ze verwarmen ook sneller door lichaamstemperatuur. Kunststof WC-brillen gaan langer mee en bieden meer mogelijkheden in vorm en design.

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Miomare.