Handleiding Nefit VentiLine Warmtepomp

Handleiding voor je Nefit VentiLine Warmtepomp nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Voor de gebruiker
Gebruikersinstructie
Ventilatiewarmtepomp
6720648646-00.0N
menu
VentiLine VA/W 1.4 C
6720648647 (05/2012) NL.
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.09 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Nefit VentiLine Warmtepomp vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Nefit VentiLine Warmtepomp?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Nefit VentiLine Warmtepomp. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Nefit VentiLine Warmtepomp. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Nefit. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Nefit VentiLine Warmtepomp in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Nefit
Model VentiLine
Categorie Warmtepompen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.09 MB

Alle handleidingen voor Nefit Warmtepompen
Meer handleidingen voor Warmtepompen

Veelgestelde vragen over Nefit VentiLine Warmtepomp

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de verwachte levensduur van mijn Nefit warmtepomp? Geverifieerd

Over het algemeen mag bij normaal gebruik volgens Nefit een levensduur van 15-20 jaar verwacht worden. Het komt echter vaak voor dat de warmtepompen tot 25 jaar blijven werken.

Ik vind dit nuttig (2) Lees meer
Handleiding Nefit VentiLine Warmtepomp

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën