Nissan Maxima (2002)

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Nissan Maxima (2002). Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

1,5,,2018-12-16 15:34:55

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Nissan product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Mijn auto heeft een distributieketting, wat is het vervangingsinterval hiervan?
Een distributieketting hoort bij normaal gebruik de gehele levensduur van de auto mee te gaan en hoeft dus niet vervangen te worden.

Ik vind dit nuttig (348)
Wanneer moet de airbag van de bijrijdersstoel worden uitgezet?
Wanneer je een kind voorin vervoerd en het zitje tegen de rijrichting in is geplaatst, dan moet de airbag worden uitgeschakeld. Daarnaast is dit ook aan te raden voor kinderen tot 12 jaar die in de bijrijdersstoel plaatsnemen. Dit is om verwondingen bij een ongeval te voorkomen.

Ik vind dit nuttig (81)
Hoe diep moet het profiel van mijn banden zijn?
De wettelijke minimale profieldiepte van zomer en winterbanden is 1.6mm.

Ik vind dit nuttig (35)
Zorgt een lagere bandenspanning voor meer grip tijdens het rijden in de sneeuw?
Nee, hoewel de banden met een lagere spanning meer contact maken met de weg, is er toch sprake van minder stabiliteit. Rijd daarom altijd met de juiste bandenspanning!

Ik vind dit nuttig (26)
Ik heb de verkeerde brandstof getankt, wat moet ik doen?
Rijdt in dit geval niet! Het maakt niet uit of het diesel in een bezine-auto is, of bezine in een dieselauto. In beide gevallen kan dit schade aan de motor en/of andere onderdelen van de auto opleveren. Neem contact op met een pechhulp-dienst.

Ik vind dit nuttig (24)
Ik krijg één of meer van de deuren niet van binnenuit open, hoe komt dit?
Waarschijnlijk staat het kinderslot ingesteld. Deze kan vaak via een mechanisme in de deur worden uitgeschakeld.

Ik vind dit nuttig (10)
Hoe vaak moet ik mijn olie verversen?
Bijna elke auto heeft een eigen exacte richtlijn, maar over het algemeen is het verstandig de olie na elke 10.000 tot 15.000 kilometer of eens per jaar te verversen. Vervuilde olie kan op termijn ernstige schade toebrengen aan de motor.

Ik vind dit nuttig (7)
Waar kan ik onderdelen vinden?
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (7)
Hoeveel mijl is een kilometer?
Eén kilometer is gelijk aan 0,621 mijl. Tien kilometer is daarmee 6,21 mijl. Andersom is één mijl 1,609 kilometer. Tien mijl is daarmee 16,09 kilometer.

Ik vind dit nuttig (6)