Handleiding OBH Nordica 4771 Wireless Voedselthermometer

Handleiding voor je OBH Nordica 4771 Wireless Voedselthermometer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 4 comments en heeft 5 stemmen met een gemiddelde score van 20/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Wireless oven and
Barbeque thermometer
For accurate and easy cooking
Timer
function
Wireless
transmitter
Choose meat
type/taste level
Resistant
up to 380 C
4771_CS_UVN_100214.indd 1 2/13/2014 5:21:43 PM
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.12 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de OBH Nordica 4771 Wireless Voedselthermometer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de OBH Nordica 4771 Wireless Voedselthermometer?
Ja Nee
20%
80%
5 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de OBH Nordica 4771 Wireless Voedselthermometer. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Ralph Christensen 20-06-2019
Mijn thermometer slaat helemaal op hol. De zender ligt op de keukentafel en geeft 58 graden aan en de ontvanger krijgt geen signaal.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (18) (Vertaald door Google)
Tom Thinesen 07-05-2020
Heb het sinds 23/11 2018 en heb er vrijwel de 6-7 keer problemen mee gehad dat ik het heb gebruikt! Nu begint het 80 graden C te geven. zelfs in de koelkast / vriezer vertoont het een zeer hoge temperatuur? Nu ga ik naar Salling en hoop dat de garantie nog steeds dekt? Anders worden ALLE OBH-producten van MIJN kant verbannen!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (11) (Vertaald door Google)
Jesper 19-11-2022
Die thermometer is pure onzin.. werkt niet, Voortdurend verkeerd laten zien

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2) (Vertaald door Google)
Thomas Weidemann 09-01-2023
Zoals de anderen schrijven, begint de zender na een paar keer gebruik te starten rond de 50 graden Celsius bij kamertemperatuur. Het was heel kort goed. Dan afval :(

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je OBH Nordica 4771 Wireless Voedselthermometer. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met OBH Nordica. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van OBH Nordica 4771 Wireless Voedselthermometer in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk OBH Nordica
Model 4771 Wireless
Categorie Voedselthermometers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.12 MB

Alle handleidingen voor OBH Nordica Voedselthermometers
Meer handleidingen voor Voedselthermometers

Handleiding OBH Nordica 4771 Wireless Voedselthermometer

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën