Panasonic ES-7036 Scheerapparaat

Handleiding voor je Panasonic ES-7036 Scheerapparaat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0,71 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Panasonic ES-7036 Scheerapparaat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Panasonic product?
Ja Nee
50%
50%
2 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen vibrerende en roterende scheerkoppen? Geverifieerd
Dit komt voor een groot deel neer op persoonlijke behoeften en voorkeur, maar over het algemeen is te zeggen dat de mesjes van een vibrerende scheerkop sneller bewegen en dus sneller resultaat boeken. Een roterende scheerkop kan echter sommige gezichtscontouren beter bereiken.

Ik vind dit nuttig (15)
Kan ik mijn Panasonic scheerapparaat gebruiken terwijl hij oplaad? Geverifieerd
Nee, alle Panasonic scheerapparaten kunnen zowel nat als droog gebruikt worden en om veiligheidsredenen werken deze dan ook niet wanneer ze worden opgeladen.

Ik vind dit nuttig (4)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Panasonic.