HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Warmtekussens

Hieronder staan alle merken Warmtekussens waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe warm moet mijn verwarmingskussen worden? Geverifieerd
De temperatuur van uw verwarmingskussen kan variëren, afhankelijk van het model en merk, maar de meeste verwarmingskussens hebben instelbare temperatuurinstellingen. Het aanbevolen temperatuurbereik voor een verwarmingskussen ligt tussen 35°C en 45°C (95°F tot 113°F). Vermijd langdurig gebruik van een verwarmingskussen op de hoogste stand, omdat dit brandwonden kan veroorzaken.

Ik vind dit nuttig (1)
Hoe lang kan ik mijn verwarmingskussen in één sessie gebruiken? Geverifieerd
De aanbevolen gebruikstijd voor een verwarmingskussen is afhankelijk van het merk en model, maar de meeste verwarmingskussens zijn ontworpen voor sessies van 20 tot 30 minuten per keer, met pauzes ertussen. Vermijd langdurig gebruik van een verwarmingskussen, omdat dit huidirritatie of brandwonden kan veroorzaken.

Ik vind dit nuttig (0)
Kan ik mijn verwarmingsmatras gebruiken terwijl ik slaap? Geverifieerd
Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om een ​​verwarmingskussen te gebruiken terwijl u slaapt, omdat dit brandgevaar kan opleveren. Bovendien kunt u per ongeluk op het verwarmingskussen rollen en brandwonden veroorzaken. Als u warmtetherapie nodig heeft terwijl u slaapt, overweeg dan om een ​​verwarmingskussen met een laag wattage te gebruiken dat speciaal is ontworpen voor gebruik 's nachts of een bedwarmer.

Ik vind dit nuttig (0)