Handleidingen voor Zonnebanken

Hieronder staan alle merken Zonnebanken waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik gebruik maken van een zonnebank als ik medicijnen slik? Geverifieerd

Als u medicijnen slikt kan het zijn dat deze onder invloed van het licht uit de zonnebank een allergische reactie veroorzaken. Raadpleeg uw bijsluiter en neem bij twijfel contact op met uw huisarts.

Ik vind dit nuttig (73) Lees meer

Hoe vaak en hoe lang kan ik gebruik maken van een zonnebank? Geverifieerd

Het is niet aan te raden een zonnebank vaker dan 2 tot 3 keer per week te gebruiken. Per sessie kan meer dan 25 minuten leiden tot schade aan de huid. Raadpleeg voor correct gebruikt bij jouw huidtype altijd je huisarts of een specialist.

Ik vind dit nuttig (29) Lees meer