HandleidingKwijt Log in

Handleiding Philips FR985 Receiver

Handleiding voor je Philips FR985 Receiver nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.92 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Philips FR985 Receiver vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Philips FR985 Receiver?
Ja Nee
100%
0%
2 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Philips FR985 Receiver. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Philips. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Philips FR985 Receiver in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Philips
Model FR985
Categorie Receivers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.92 MB

Alle handleidingen voor Philips Receivers
Meer handleidingen voor Receivers

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Receivers. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Philips FR985 Receiver.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Philips FR985 Receiver. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Ed 18-03-2023
Ik heb een Philips DTS versterker type FR 985 kan de display licht sterkte zo worden ingesteld dat hij in de avond of op de dag beter af te lezen is? In de gebruiksaanwijzing kan ik het niet vinden op de afstandbediening zit wel een knopje met night? Ik hoor het graag Mdvrgr Ed tel 0652351307

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Ed 20-03-2023
Zie vraag en bericht van Ed

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Philips FR985 Receiver

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën