Handleiding Philips TAFW1 Fidelio Subwoofer

Handleiding voor je Philips TAFW1 Fidelio Subwoofer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 1 comment en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Gebruikers-
handleiding
Registreer uw product en krijg ondersteuning op
www.philips.com/support
Wireless Subwoofer FW1
Fidelio
Draadloze Subwoofer FW1
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.76 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Philips TAFW1 Fidelio Subwoofer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Philips TAFW1 Fidelio Subwoofer?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Philips TAFW1 Fidelio Subwoofer. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Nicholas John Oxley 30-01-2024
Ik heb dit apparaat in bezit gehad in combinatie met een 937 65-inch tv en ik heb alleen maar problemen ervaren met de DTS WiFi-verbinding. Waarom het geen BluTooth gebruikt, verbijstert mij, omdat het product hier te slecht presteert. Wanneer er verbinding wordt gemaakt, krijgt het volumeniveau een eigen karakter, meestal een verdubbeling of meer van de instelling op de tv. Het meubel is een nutteloze plank voor ornamenten geworden.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Philips TAFW1 Fidelio Subwoofer. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Philips. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Philips TAFW1 Fidelio Subwoofer in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Philips
Model TAFW1 Fidelio
Categorie Subwoofers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.76 MB

Alle handleidingen voor Philips Subwoofers
Meer handleidingen voor Subwoofers

Handleiding Philips TAFW1 Fidelio Subwoofer

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën