Handleiding Piet Boon Cubes Rolgordijn

Handleiding voor je Piet Boon Cubes Rolgordijn nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

4 x
Ø6 x 30mm
4x
Ø3.5 x 30mm
1 x
1 x
1a
© Copyright DTCHwww.dtch.comPB-DTCH ROLLER_20120601
2 x
< 210 cm
1b
> 210 cm
2 x
2 x
> 210 cm
1 x
1 x
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.18 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Piet Boon Cubes Rolgordijn vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Piet Boon Cubes Rolgordijn?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Piet Boon Cubes Rolgordijn. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Piet Boon Cubes Rolgordijn. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Piet Boon. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Piet Boon Cubes Rolgordijn in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Piet Boon
Model Cubes
Categorie Rolgordijnen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.18 MB

Alle handleidingen voor Piet Boon Rolgordijnen
Meer handleidingen voor Rolgordijnen

Veelgestelde vragen over Piet Boon Cubes Rolgordijn

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn rolgordijn trekt scheef, wat kan ik daaraan doen? Geverifieerd

Het is belangrijk dat het rolgordijn waterpas is gemonteed. Als het rolgordijn scheef gemonteerd is, zal het scheef trekken. Verder moet bij het uitrollen van het rolgordijn het lipje waaraan getrokken wordt in het midden zitten om het rolgordijn recht uit te rollen.

Ik vind dit nuttig (598) Lees meer

Hoe maak ik een rolgordijn schoon? Geverifieerd

Je kunt de stoffen het beste alleen schoonmaken met een licht vochtige doek die zonder schoonmaakmiddelen geen pluisjes achterlaat. Je kunt de stof ook voorzichtig met plakband deppen om vuil te verwijderen. Haal de stof nooit uit de koker en laat de stof nooit nat worden.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer
Handleiding Piet Boon Cubes Rolgordijn

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën