HandleidingKwijt Log in

Handleiding Playmobil set 70604 History Geschenkset 'sterrenkijker'

Bouwtekening voor je Playmobil set 70604 History Geschenkset 'sterrenkijker' nodig? Hieronder kun je de bouwtekening gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de bouwtekening die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.14 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Playmobil set 70604 History Geschenkset 'sterrenkijker' vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Playmobil set 70604 History Geschenkset 'sterrenkijker'?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Playmobil set 70604 History Geschenkset 'sterrenkijker'. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Playmobil. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Playmobil set 70604 History Geschenkset 'sterrenkijker' in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Playmobil
Model set 70604 History Astronomer
Categorie
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.14 MB

Alle handleidingen voor Playmobil History
Meer handleidingen voor Playmobil

Veelgestelde vragen over Playmobil set 70604 History Geschenkset 'sterrenkijker'

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn Playmobil speelgoed verkleurt? Geverifieerd

De twee belangrijkste oorzaken van het verkleuren van het plastic van Playmobil speelgoed zijn langdurige blootstelling aan zonlicht en sigarettenrook. Beperkt dit tot een minimum bij het bewaren van uw Playmobil.

Ik vind dit nuttig (956) Lees meer

Hoe kan ik mijn Playmobil speelgoed schoonmaken? Geverifieerd

Playmobil raadt aan om hun producten met de hand schoon te maken met lauw water en eventueel mild schoonmaakmiddel. Doe de steentjes nooit in de wasmachine of vaatwasser. Laat ze na het wassen drogen aan de lucht. Electrische onderdelen kunnen alleen gereinigd worden met een droge doek.

Ik vind dit nuttig (731) Lees meer

Vanaf welke leeftijd is Playmobil geschikt om mee te spelen? Geverifieerd

De meeste Playmobil sets zijn geschikt vanaf 4 jaar en ouder vanwege de kleine onderdelen die ze bevatten. De speciale 1.2.3. lijn is al geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. De aanbevolen leeftijd staat altijd op de doos aangegeven.

Ik vind dit nuttig (415) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Playmobil set 70604 History Geschenkset 'sterrenkijker'. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Playmobil set 70604 History Geschenkset 'sterrenkijker'

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën