HandleidingKwijt Log in

Handleiding PocketBook Sense E-reader

Handleiding voor je PocketBook Sense E-reader nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.2 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de PocketBook Sense E-reader vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de PocketBook Sense E-reader?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je PocketBook Sense E-reader. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met PocketBook. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van PocketBook Sense E-reader in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk PocketBook
Model Sense
Categorie E-readers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.2 MB

Alle handleidingen voor PocketBook E-readers
Meer handleidingen voor E-readers

Veelgestelde vragen over PocketBook Sense E-reader

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is een ePub bestand? Geverifieerd

ePub staat voor "electronic publication" en is een bestandsformaat voor eBooks. De ePub extensie is de standaard als het gaat om eBooks, maar pas op: dit geldt niet voor de eBooks en eReaders van Amazon.

Ik vind dit nuttig (69) Lees meer

Zijn e-readers beter voor mijn ogen dan LCD-schermen? Geverifieerd

In tegenstelling tot de schermen op laptops, smartphones en tablets zijn e-readers gunstiger voor onze ogen. E-readers maken gebruik van e-inkt, een papierachtige weergavetechnologie die inkt op een pagina repliceert. Dit resulteert in aanzienlijk minder vermoeidheid van de ogen vergeleken met lezen vanaf LCD-schermen, omdat de knippersnelheid niet afneemt. Het is raadzaam om het gebruik van een e-reader niet te vlak voor het slapengaan te vermijden, aangezien deze apparaten blauw licht uitstralen, wat nadelige gevolgen kan hebben voor uw slaap.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de PocketBook Sense E-reader. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding PocketBook Sense E-reader

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën