HandleidingKwijt Log in

Handleiding PocketBook Touch Lux 3 E-reader

Handleiding voor je PocketBook Touch Lux 3 E-reader nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.84 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de PocketBook Touch Lux 3 E-reader vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit PocketBook product?
Ja Nee
0%
100%
2 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is een ePub bestand? Geverifieerd
ePub staat voor "electronic publication" en is een bestandsformaat voor eBooks. De ePub extensie is de standaard als het gaat om eBooks, maar pas op: dit geldt niet voor de eBooks en eReaders van Amazon.

Ik vind dit nuttig (57)

Praat mee over dit product

Chiron Kentaur 17-07-2020
De hardware lijkt redelijk in orde (hoewel jammerlijk traag), maar de firmware ziet er nogal geïmproviseerd en verbazingwekkend anti-intuïtief uit (sorry, ik heb geprobeerd het uit te werken, maar er is hier niet genoeg ruimte om de afzonderlijke punten op te sommen). Het aanraakscherm is meer een belemmering dan een troef - het schoonmaken van een plek erop verandert een onbepaald aantal pagina's, en het vinden van het startpunt is een makkie. Iets opzoeken in het woordenboek is pijn in de nek. (Meer...) Ik heb spijt van mijn Kindle.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding PocketBook Touch Lux 3 E-reader