Profoon D-Sign Graham Telefoon

Handleiding voor je Profoon D-Sign Graham Telefoon nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.07 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Profoon D-Sign Graham Telefoon vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Profoon product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Henk 21-02-2020
Ik hoor niets, terwijl de beller mij wel hoort. ` Ook de druktoetsen hoor ik niet, dus ook geen kiestoon. Het toestel wordt amper gebruikt. Weet iemand een oplossing

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Katrien 28-11-2020
Ik heb hetzelfde probleem. Heb jij intussen al een oplossing gevonden?

Ik vind dit nuttig (0)
Henk Olree 28-11-2020
Nee, ik vrees dat ik naar de winkel moet.

Ik vind dit nuttig (0)
Randolph vanoystaeyen 25-12-2020
Graag had ik geweten hoe je het belvolume kan verhogen.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Profoon.