Handleiding Quer KOM0656

Handleiding voor je Quer KOM0656 nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 100/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Instrukcja obsługi
PL
Manual de utilizare
RO
Owners manual
EN
Bedienungsanleitung
DE
GAME CONSOLE
ANDROID 4.1 JELLY BEAN
KOM0656
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.79 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Quer KOM0656 vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Quer KOM0656?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Quer KOM0656. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Quer KOM0656. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Quer. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Quer KOM0656 in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Quer
Model KOM0656
Categorie Spelcomputers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.79 MB

Alle handleidingen voor Quer Spelcomputers
Meer handleidingen voor Spelcomputers

Veelgestelde vragen over Quer KOM0656

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Maakt het uit op welke HDMI poort ik mijn spelcomputer aansluit? Geverifieerd

In principe kun je een spelcomputer op elke HDMI poort aansluiten. Het apparaat is vervolgens te gebruiken door in het menu van de televisie de desbetreffende poort te selecteren.

Ik vind dit nuttig (106) Lees meer
Handleiding Quer KOM0656

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën