HandleidingKwijt Log in

Handleiding Remington RM23 Houtkliever

Handleiding voor je Remington RM23 Houtkliever nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.41 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Remington RM23 Houtkliever vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Remington RM23 Houtkliever?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Remington
Model RM23
Categorie Houtklievers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.41 MB

Veelgestelde vragen over Remington RM23 Houtkliever

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoeveel ton kracht heeft mijn houtkliever nodig? Geverifieerd
Voor licht gebruik om eigen brandhout te maken is 22 of 27 ton kracht voldoende. Voor zwaar en regelmatig gebruik is 25 ton aan te raden. Voor zakelijk gebruik zijn houtklievers vanaf 40 ton aan te raden.

Ik vind dit nuttig (98)
Is het nodig de houtkliever te slijpen? Geverifieerd
Bij normaal gebruik op hout is het niet nodig om een houtkliever te slijpen.

Ik vind dit nuttig (76)
Wat is het verschil tussen een horizontale en verticale houtkliever? Geverifieerd
Horizontale houtklievers hebben doorgaans minder kracht en kunnen alleen dunnere blokken klieven. De verticale modellen kunnen bredere blokken aan en hebben meer kracht.

Ik vind dit nuttig (66)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Remington RM23 Houtkliever. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Remington RM23 Houtkliever