Handleiding Sanitas SEM 50 TENS-apparaat

Handleiding voor je Sanitas SEM 50 TENS-apparaat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 7.43 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Sanitas SEM 50 TENS-apparaat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Sanitas product?
Ja Nee
80%
20%
10 stemmen

Praat mee over dit product

Bruno Brunori 25-03-2021
Ik heb de handleiding "SANITAS SEM 50" in het Italiaans nodig je kunt het naar mij sturen als bijlage naar mijn e-mailadres: [email protected] Bedankt Bruori Bruno

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
adelio 16-05-2021
Ik was een beetje sceptisch... maar ik moet zeggen dat na twee maanden behandeling de knie genezen is; nu twee jaar later probeer ik weer een cyclus van therapieën!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
pascale vanhems 06-11-2021
hallo als ik een pacemaker heb, kan ik je sen 50 sanitas tens-apparaat gebruiken.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Sanitas SEM 50 TENS-apparaat