Siemens WM14S495NL Wasmachine

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Siemens WM14S495NL Wasmachine. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

1,5,,2018-11-14 09:11:59

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Siemens product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Mijn wasmachine pompt geen water af, wat kan ik doen?
De hoofdreden voor een wasmachine om geen water af te pompen is vanwege een verstopping in de pomp of de afvoerslang. Als de wasmachine toegang biedt tot deze onderdelen, probeer dan de verstopping te verwijderen. Als dit het probleem niet oplost of er is geen toegang tot deze onderdelen, neem dan contact op met een monteur of de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (3405)
Mijn wasmachine gaat niet aan wanneer ik op de start-knop druk, wat kan ik doen?
In veel gevallen is dit omdat de deur van de wasmachine niet goed gesloten is. Doe de deur open en weer dicht en probeer het nog een keer.

Ik vind dit nuttig (1666)
Mijn Wasmachine pakt geen water, wat is er aan de hand?
Controleer of de watertoevoer opengedraaid is en of er geen kink in de slang van de watertoevoer zit. Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (1102)
Mijn wasmachine maakt veel lawaai en/of trilt hard, wat kan ik hieraan doen?
Het kan dat de wasmachine niet goed gesteld is, dit is te verhelpen door de pootjes van de wasmachine te verstellen zodat deze waterpas komt te staan. Ook kan de wasmachine lawaai maken als er teveel was in zit. Als dit niet de oorzaken zijn, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (746)
Kan ik mijn wasmachine ook aansluiten op een warmwaterleiding?
Hoewel wasmachines waterinvoer aankunnen tot ongeveer 65°C, raden veel fabrikanten dit af. Er zijn wasprogramma’s die specifiek gebruik maken van koud water. Warm water kan het wasresultaat dan negatief beïnvloeden. Bovendien zijn veel wasmachines ontworpen om aangesloten te worden op een koudwateraansluiting.

Ik vind dit nuttig (638)
Waar kan ik onderdelen vinden?
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (137)
Waar kan ik het modelnummer van mijn Siemens wasmachine vinden?
Doorgaans zit er in of bij de deur van het apparaat een sticker met daarop het modelnummer.

Ik vind dit nuttig (50)
Kan ik mijn wasdroger en wasmachine stapelen?
In principe kunnen wasmachines en wasdrogers vaak direct op elkaar gestapeld. Dit kan alleen met voorladende modellen. Echter is het aan te raden hiervoor een passend accessoire te gebruiken. Hiermee wordt voorkomen dat de apparaten van elkaar af trillen en er schade ontstaat aan het onderste apparaat.

Ik vind dit nuttig (32)
De deur van mijn wasmachine gaat niet open, wat kan ik doen?
Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. De meest voorkomende oorzaak is dat het pompfilter verstopt is. Haal de stroom van het apparaat en kijk deze na. Verwijder indien nodig verstoppingen. De locatie van het pompfilter verschilt per model. Het kan ook zijn dat er een aparte hendel is om de deur mee te openen. Mocht dit niet werken dan is de laatste optie om de wasmachine gedurende 30-60 minuten van de stroom te halen en daarna de deur proberen te openen. Mocht dit niet werken, neem dan contact op met de fabrikant of een monteur.

Ik vind dit nuttig (17)
Waar moet ik op letten bij het verplaatsen van een wasmachine?
Wanneer je gaat verhuizen dient te trommel van de wasmachine gefixeerd te worden. Hiervoor gebruik je de bijgeleverde transportbouten en zorgt ervoor dat de trommel niet gaat schudden. Daarnaast moet je al het water uit de wasmachine laten lopen

Ik vind dit nuttig (16)