SilverCrest SMW 800 D4 Magnetron

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw SilverCrest SMW 800 D4 Magnetron. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

36,28,2018-10-18 10:18:14,2018-12-17 16:47:03

Beoordeling

Bent u tevreden over dit SilverCrest product?
Ja Nee
100%
0%
2 stemmen

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn magnetron nog gebruiken als het draaiplateau niet meer werkt?
Het draaiplateau zorgt ervoor dat de warmte evenredig wordt verdeeld. Als dit plateau niet draait kunt u de magnetron dus niet goed gebruiken. Laat deze repareren.

Ik vind dit nuttig (395)
Mijn magnetron gaat niet aan wanneer ik op de start-knop druk, wat kan ik doen?
In veel gevallen is dit omdat de deur van de magnetron niet goed gesloten is. Doe de deur open en weer dicht en probeer het nog een keer.

Ik vind dit nuttig (179)
Waarom mag er geen metaal in een magnetron?
Metaal laat de microgolven van het apparaat niet door, maar kaatst deze juist terug. Wanneer er veel van deze golven terug worden gekaatst naar één punt kunnen er vonken ontstaan.

Ik vind dit nuttig (136)
Waar kan ik onderdelen vinden?
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (52)
Het mica/kartonnen plaatje in de magnetron is losgeraakt. Kan ik de magnetron blijven gebruiken?
Nee, absoluut niet. Het mica/kartonnen plaatje verdeeld de microgolven in de magnetron. Plaats het plaatje terug of zorg voor een vervanger.

Ik vind dit nuttig (27)
Mijn magnetron blijft geluid maken, ook nadat hij klaar is. Is dit normaal?
Ja, dit is een normaal geluid. De ventilator laat de magnetron afkoelen na gebruik. Hoe lang dit duurt hangt af van hoe lang de magnetron heeft gewerkt.

Ik vind dit nuttig (15)