Handleidingen voor BRIO Speelgoed

Hieronder staan alle modellen BRIO Speelgoed waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Laatste comments

Handleiding BRIO 33971 Smart Tech Sound Record & Play Engine
Renáta Tjllalová 16-12-2023
Alsjeblieft, de trein komt naar het wissel, wij schakelen over naar de wasstraat of het tankstation, hij blijft stilstaan. En het doet niets. Als we op de vooruitpijl drukken, blijft hij vooruit gaan totdat hij door de gootsteen buiten de baan naar buiten komt.


(Vertaald door Google)
BRIO 33971 Smart Tech Sound Record & Play Engine
Handleiding BRIO 33971 Smart Tech Sound Record & Play Engine
Sonja Bartl 28-12-2022
De instructies zijn zo klein, zelfs als ze worden afgedrukt, dat ze onleesbaar zijn en alles wordt wazig als je ze vergroot. We hebben dsd Geisterhaus en niets werkt zoals geadverteerd. Weer dezelfde Zig besteld, niets werkt.


(Vertaald door Google)
BRIO 33971 Smart Tech Sound Record & Play Engine
Handleiding BRIO 33973 Smart Tech Sound Action Tunnel Station
Marielle 05-03-2022
Het treintje lijkt niet te werken. Batterijen zitten er goed in. Wat doen we verkeerd? In de handleiding staat hier niets over. App werkt niet, omdat deze geen verbinding kan maken met het treintje.


BRIO 33973 Smart Tech Sound Action Tunnel Station