Nintendo Wii Games

Hieronder staan alle modellen Nintendo Wii Games waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat betekent de regiocode op mijn Nintendo Wii game? Geverifieerd
De regiocodes geven aan voor welke modellen spelcomputer de game geschikt is. Een PAL game kan bijvoorbeeld alleen gespeeld worden op een PAL spelcomputer. De volgende regiocodes bestaan: PAL (Europa & Oceanië), NTSC-U (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Singapore, Maleisië & De Filippijnen), NTSC-J (Japan, Hong Kong & Taiwan) en NTSC-K (Zuid Korea).

Ik vind dit nuttig (5)
Kan mijn Nintendo Wii game ook spelen op de Nintendo Wii U? Geverifieerd
Ja, Nintendo geeft aan dat alle Wii games ook gespeeld kunnen worden op de Wii U.

Ik vind dit nuttig (2)
Kan ik krassen op een gamedisc zelf repareren Geverifieerd
Krassen zorgen ervoor dat de laser de schijf niet goed meer kan lezen. Als de krassen niet te erg zijn, kunnen deze soms zelf gerepareerd worden door de schijf te poetsen met een licht schurend middel. Idealiter wordt een professioneel schurend poetsmiddel gebruikt, maar het is ook mogelijk om gewone tandpasta te gebruiken. Na het poetsen moet de schijf goed worden afgespoeld en drogen. Er zijn ook gespecialiseerde zaken die dit kunnen doen.

Ik vind dit nuttig (0)