HandleidingKwijt Log in

Handleiding Teesa TSA0501 Eeltverwijderaar

Handleiding voor je Teesa TSA0501 Eeltverwijderaar nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.72 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Teesa TSA0501 Eeltverwijderaar vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Teesa TSA0501 Eeltverwijderaar?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Teesa TSA0501 Eeltverwijderaar. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Teesa. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Teesa TSA0501 Eeltverwijderaar in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Teesa
Model TSA0501
Categorie Eeltverwijderaars
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.72 MB

Veelgestelde vragen over Teesa TSA0501 Eeltverwijderaar

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik gebruik regelmatig een eeltverwijderaar, maar de eelt op mijn voet blijft terugkomen. Hoe kan dat? Geverifieerd
Eelt ontstaat wanneer er te veel druk op één enkel punt wordt uitgeoefend. Deze eelt van verwijderd worden, maar blijft terugkomen zolang de oorzaak niet wordt weggenomen. Andere schoenen of anders lopen kan zorgen dat de druk wordt weggenomen.

Ik vind dit nuttig (26) Lees meer

Praat mee over dit product

Here you can share what you think about the Teesa TSA0501 Eeltverwijderaar. If you have a question, first carefully read the manual. Requesting a manual can be done by using our contact form.

Handleiding Teesa TSA0501 Eeltverwijderaar