Handleiding Tefal BJ551B10 Tastea Theezetapparaat

Handleiding voor je Tefal BJ551B10 Tastea Theezetapparaat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 1 comment en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 0/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

FR
DE
RU
NL
ES
UK
SK
TR
AR
CS
RO
PL
HU
PT
IT
EL
KK
SL
EN
TASTEA Tea Maker
www.tefal.com
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.02 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Tefal BJ551B10 Tastea Theezetapparaat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Tefal BJ551B10 Tastea Theezetapparaat?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Tefal BJ551B10 Tastea Theezetapparaat. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Eugenia Bogdan 21-02-2023
Ik heb deze infuser laten repareren, vandaag 21 februari heb ik hem teruggenomen en hij werkt niet. Ik wil het retourneren en mijn geld terug krijgen. Hoe moet ik dat weten?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Tefal BJ551B10 Tastea Theezetapparaat. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Tefal. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Tefal BJ551B10 Tastea Theezetapparaat in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Tefal
Model BJ551B10 Tastea
Categorie Theezetapparaten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.02 MB

Alle handleidingen voor Tefal Theezetapparaten
Meer handleidingen voor Theezetapparaten

Handleiding Tefal BJ551B10 Tastea Theezetapparaat

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën